Arboristvurdering

Vi utfører oppdrag i Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold og Telemark. Vi har bedriftsadresse i Holmestrand og kontorer i Oslo.

Lien Trefelling og Treplie utfører alt innen beskjæring, trefelling, stubbefresing og hagearbeid.

Det kreves dispensasjon fra småhusplanen for kunne felle trær over en viss størrelse i Oslo og Larvik. Hvis du skal felle hule eiker eller eiker over 63cm i diameter, må du søke om dette. For å kunne søke om dispensasjon trenger du en arboristvurdering. Dette kan vi ordne for deg.

Vi har picus-trescanner slik at vi kan sjekke om ditt tre har råte. Maskinen bygger på samme prinsipp som ultralyd, og kan derfor enkelt gi en oversikt over hvordan tilstanden på treet er. En trescanner-rapport kan også være smart å ha for å få innvilget en fellingstillatelse hos kommunen.

Vi utfører også arboristvurderinger i forbindelse med byggesaker, plan for nyplanting av trær, kartlegging av trær på eiendom og hjelp fra sertifisert arborist til kutting av røtter ved graving.

Ta kontakt for priser.

Bestill gratis befaring

Gratis befaring & faste priser

Vi tilbyr alltid gratis befaring på alle oppdrag samtidig som vi gir fastpris på alle typer oppdrag, slik at du alltid er trygg på hva sluttsummen blir. Vi har European Tree Worker (ETW) sertifiserte arborister og kan på grunn av dette hjelpe med konsulentoppdrag. Det blir stadig mer krav om dokumentasjon vedrørende trær enten det gjelder trefelling, byggesaker, eller anleggsarbeid.

  • Vi er kvalitetsbevisste
  • Fornøyde kunder
  • Tilgjengelighet og service

Arbeidet er forsikret av Gjensidige

Medlem av European Tree Worker

Topp rangering på Mittanbud

Premium Partner på Trefellingsanbud

Lien Trefelling og Trepleie AS - Org. 916 677 081 | Fullforsikret og medlem av European Tree Worker

Kontakt oss på skjemaet her på siden eller ring oss på:

41 38 53 05