Trefelling

Vi utfører trefellingsoppdrag i Oslo, Viken, Østfold og Vestfold

Lien Trepleie og Utemiljø har lang erfaring, og gjør alle slags jobber innen trefelling. Vi feller små, store, enkle og kompliserte trær på en trygg å effektiv måte.

Lien Trepleie og Utemiljø opererer med kort ventetid på trefelling. Vi kan få gjort de fleste oppdrag i løpet av to uker fra bestilling.

Gratis befaring & alltid faste priser

Vi tilbyr gratis befaring og gir ett uforpliktende pristilbud på felling av dine trær. Vi gir til vanlig en fastpris på arbeidet, slik at du kan være trygg på hva sluttsummen blir. 

På befaring går vi gjennom arbeidet med deg. Da får vi en god forståelse av arbeidet du ønsker utført, og vi kan levere som avtalt. 

Våre arborister kan gi anbefalinger angående hvilke trær som burde fjernes.

Bestill en gratis befaring

Selskapet er forsikret gjennom Gjensidige

Arborister sertifisert gjennom European Tree Worker

Flest 5-stjernes evalueringer på mittanbud innen vår bransje

Hva sier kundene om oss?

Om trefelling

Det finnes flere typer fremgangsmåter ved trefelling: 

Den vanligste og enkleste metoden er å felle treet i sin helhet fra bakken. Helfelling krever at det er mye plass og lite hindringer i nærheten til treet.

Seksjonsfelling benyttes når det ikke er plass til å legge ned hele treet i en bit. Det kan for eksempel være hus, ledninger eller andre hindringer i veien. Vi bruker klatreutstyr, og feller treet i seksjoner fra toppen. 

I enkelte tilfeller benytter vi lift eller lastebilkran ved seksjonsfelling. Lift kan bli benyttet hvis treet er i dårlig forfatning og det ikke er trygt å klatre i. Lastebilkran kan bli benyttet hvis det er behov for å løfte ut treet på en ekstra skånsom måte.

Seksjonsfelling er mer tidkrevende enn felling fra bakken. Vi tilbyr gode løsninger og priser uavengig av hvilken fremgangsmåte som blir benyttet.

 

Vi tilbyr:

Opprydding etter trefelling

Vi hjelper deg gjerne med oppryddingen. Vi har effektive maskiner som letter arbeidet. Vi kan effektivt fjerne kvister, trestammer og annet uønsket treavfall.

Oppkapping til ved

Etter at trærne er fellt, kan vi kappe opp treet i ønskede lengder slik at du kan bruke treet til ved. 

Arboristrapport

Noen typer trær i noen områder er vernet gjennom reguleringsplaner eller naturmangfoldloven. Vi har god oversikt over gjeldene lover og regler. 

En av våre arborister kan skrive en rapport om helsetilstanden til treet som kan legges ved i en søknad om fellingstilatelse til det offentlige.

Møt teamet i Lien Trepleie & Utemiljø

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice. Vi holder åpent alle hverdager hele året.

Vi mener at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, derfor er kundens tilfredshet i fokus når vi fjerner trær.

Lien trepleie teambilde